Inredningsbutiker i Kallinge

Annons:
I staden Kallinge finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 2 inredningsbutiker i Kallinge som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Kallinge som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Kallinge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Kallinge som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Kallinge (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Kallinge.

Inredningsbutiker i Kallinge

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Kallinge. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Gamla Kallingeköks Fastighetes AB
Fabriksv. 4
372 52 Kallinge


HB Fyndiz Nytt & Beg. Hasselstad
Skarupsv. 2
372 92 Kallinge


Annons:

Fakta om Kallinge

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Yta: 485,46 hektar
Antal invånare: 4 561, år 2010

Här hittar du mer information om Kallinge.

Heminredning i Kallinge

Att hitta en inredningsbutik i Kallinge som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Kallinge kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Kallinge som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Blekinge.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.