Inredningsbutiker i Karlshamn

Annons:
I staden Karlshamn finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 8 inredningsbutiker i Karlshamn som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Karlshamn som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Karlshamn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Karlshamn som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Karlshamn (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Karlshamn.

Inredningsbutiker i Karlshamn

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Karlshamn. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Marbodal
Oljehamnsv. 247
374 31 KARLSHAMN


Ricoh IT-Partner Karlshamn
Tubba torg
374 32 Karlshamn


Drömhem & Trädgård i Horsaryd AB
Ronnebyg. 6
374 35 KARLSHAMN


Anders Törnqvist Arkitektkontor AB
Kungsg. 44
374 36 Karlshamn


Cicci Glas & Design
Ronnebyg. 6
374 35 KARLSHAMN


Änglamys AB
Regeringsg. 52
374 35 KARLSHAMN


Ylvas Presentbod
Drottningg. 41
374 35 KARLSHAMN


Miljö, HB
Erik Dahlbergsv. 28
374 37 KARLSHAMN


Annons:

Fakta om Karlshamn

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Antal invånare: 19075, år 2010

Här hittar du mer information om Karlshamn.

Heminredning i Karlshamn

Att hitta en inredningsbutik i Karlshamn som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Karlshamn kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Karlshamn som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Blekinge.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.