Inredningsbutiker i Karlskrona

Annons:
I staden Karlskrona finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 8 inredningsbutiker i Karlskrona som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Karlskrona som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Karlskrona.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Karlskrona som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Karlskrona (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Karlskrona.

Inredningsbutiker i Karlskrona

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Karlskrona. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Input interiör
Blekingeg. 3
371 34 Karlskrona


Kinnarps Interior Blekinge
Järav. 6
371 50 Karlskrona


The Home Company AB
Parkg. 3
371 33 KARLSKRONA


Marbodal
Järav. 7
371 50 Karlskrona


Karlskrona Möbler
August Palmgrens v. 2
371 49 Karlskrona


Lewisjonsson Arkitektkontor AB
Murareg. 16
371 38 Karlskrona


Blekinge Orient Mattor
Spårg. 1
371 33 KARLSKRONA


Omsorg & Inredning I Blekinge AB
Intagsv. 3
371 46 KARLSKRONA


Annons:

Fakta om Karlskrona

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Antal invånare: 35212, år 2010

Här hittar du mer information om Karlskrona.

Heminredning i Karlskrona

Att hitta en inredningsbutik i Karlskrona som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Karlskrona kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Karlskrona som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Blekinge.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.