Inredningsbutiker i Sälen

Annons:
I staden Sälen finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 4 inredningsbutiker i Sälen som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Sälen som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Sälen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Sälen som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Sälen (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Sälen.

Inredningsbutiker i Sälen

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Sälen. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Hem:38
Sälenv. 38
780 67 SÄLEN


Handelskompaniet i Sälen AB
Lindvallen Snöcentret
780 67 SÄLEN


Mindful LIVING
Näsv. 8
780 67 SÄLEN


Form & Funktion I Sälen, AB
Sälenv. 50
780 67 SÄLEN


Annons:

Fakta om Sälen

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Antal invånare: 652, år 2010

Här hittar du mer information om Sälen.

Heminredning i Sälen

Att hitta en inredningsbutik i Sälen som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Sälen kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Sälen som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Dalarna.