Heminredning - Handelskompaniet i Sälen AB

Annons:
Handelskompaniet i Sälen AB är ett företag eller verksamhet i orten Sälen som driver inredningsbutik eller säljer olika typer av heminredning i Dalarna. Om du är intresserad av vilket sortiment och utbud av inredningsprodukter som Handelskompaniet i Sälen AB erbjuder kan du använda nedanstående kontaktuppgifter. Behöver du vägbeskrivning till butiken eller företaget så finns också en karta.

De flesta inredningsbutiker med heminredning som Handelskompaniet i Sälen AB säljer inredningsdetaljer som möbler, lampor, prydnadssaker, mattor, tavlor, textilier och belysning som exempel.

Kontaktuppgifter för Handelskompaniet i Sälen AB

Handelskompaniet i Sälen AB
Lindvallen Snöcentret
780 67 SÄLEN
0280 - 864 95


Karta och vägbeskrivning till Handelskompaniet i Sälen AB

Om du vill besöka Handelskompaniet i Sälen AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.
Annons:

Övrig heminredning i Sälen - Dalarna

Om det skulle vara så att Handelskompaniet i Sälen AB inte kan erbjuda all typ av heminredning i Sälen som du behöver så kan du ta en titt på inredningsbutiker som ligger i samma stad som Handelskompaniet i Sälen AB samt även i Dalarna, eller något angränsande län. Bästa pris och utbud får man om man besöker flera olika inredningsbutiker.

Kommenterat om Handelskompaniet i Sälen AB i Sälen


Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.