Inredningsbutiker i Bollnäs

Annons:
I staden Bollnäs finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 13 inredningsbutiker i Bollnäs som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Bollnäs som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Bollnäs.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Bollnäs som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Bollnäs (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Bollnäs.

Inredningsbutiker i Bollnäs

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Bollnäs. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Marbodal
Industrig. 5
821 41 BOLLNÄS


Kontorscenter AB
Nyhedsbacken 2
821 31 Bollnäs


Björkmans Möbler
Häggesta
821 41 BOLLNÄS


Åhléns
Långg. 22
821 43 BOLLNÄS


Björks El AB
Örsängesv. 4
821 50 BOLLNÄS


Rum & Skönhet I Bollnäs AB
V. Stationsg. 8
821 43 BOLLNÄS


Uvic Trade AB
Edelsbergsv. 28 B
821 34 BOLLNÄS


DollarStore
Industrig. 14 A
821 41 BOLLNÄS


Björkmans Möbler
Industrig. 21 A
821 41 BOLLNÄS


Bad & Värmebutiken I Bollnäs AB
Renshammarv. 8
821 50 BOLLNÄS


Inger Malmström Decor & Form
Verkstadsv. 5
821 43 BOLLNÄS


En Kontaktväg I Sverige AB
Odeng. 2 B
821 43 BOLLNÄSVackert Hem AB
Stenbomsg. 5


Annons:

Fakta om Bollnäs

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Antal invånare: 12842, år 2010

Här hittar du mer information om Bollnäs.

Heminredning i Bollnäs

Att hitta en inredningsbutik i Bollnäs som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Bollnäs kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Bollnäs som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Gävleborg.