Inredningsbutiker i Klintehamn

Annons:
I staden Klintehamn finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 7 inredningsbutiker i Klintehamn som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Klintehamn som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Klintehamn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Klintehamn som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Klintehamn (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Klintehamn.

Inredningsbutiker i Klintehamn

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Klintehamn. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Snicken
Mattshagev. 12
623 77 Klintehamn


Jörgens Möbler KB
Klinte Robbjäns 819
623 76 KLINTEHAMN


Jan Harbort Snickeri & Trappbygg
Eksta Kvie 105
623 54 KLINTEHAMN


TLEN Byggservice AB
Klinte Sicklings 191
623 76 KLINTEHAMN


Gomér Snickeri AB
Hejde Smiss 404
623 75 Klintehamn


Två Systrar HB
Odvaldsv. 89
623 77 Klintehamn


Köpmansgården Gammalt & Nytt På Gotland AB
Odvaldsv. 27
623 77 Klintehamn


Annons:

Fakta om Klintehamn

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Yta: 212,09 hektar
Antal invånare: 1363, år 2010

Här hittar du mer information om Klintehamn.

Heminredning i Klintehamn

Att hitta en inredningsbutik i Klintehamn som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Klintehamn kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Klintehamn som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Gotland.