Inredningsbutiker i Falkenberg

Annons:
I staden Falkenberg finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 12 inredningsbutiker i Falkenberg som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Falkenberg som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Falkenberg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Falkenberg som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Falkenberg (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Falkenberg.

Inredningsbutiker i Falkenberg

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Falkenberg. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

NordDesign Kök
Holmagårdsv. 1
311 50 FALKENBERG


Silentia AB
Plogv. 7
311 50 FALKENBERG


FORM & INTERIÖR
Storg. 30
311 31 Falkenberg


Mattssons Möbler
Schubergsv. 28
311 74 FALKENBERG


Svenssons Fritidsmöbler
Oktanv. 11
311 32 FALKENBERG


ProjektForum AB
Neptunig. 14
311 42 Falkenberg


Stil Och Trend Inredning I Falkenberg AB
Storg. 29
311 31 Falkenberg


Odinge Konstruktion & Inredning AB
Strandv. 16
311 45 FALKENBERG


Multibygg & Inredning Falkenberg
Krämaregård
311 94 FALKENBERG


Stil & Trend Inredning
Rådhustorget
311 31 Falkenberg


Adde Lundbergs
073 - 034 61 22Mj Bygg & Inredning Falkenberg AB
Plyggens v. 7
311 72 FALKENBERG


Annons:

Fakta om Falkenberg

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Antal invånare: 20 035, år 2010

Här hittar du mer information om Falkenberg.

Heminredning i Falkenberg

Att hitta en inredningsbutik i Falkenberg som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Falkenberg kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Falkenberg som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Halland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.