Inredningsbutiker i Kungsbacka

Annons:
I staden Kungsbacka finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 5 inredningsbutiker i Kungsbacka som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Kungsbacka som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Kungsbacka.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Kungsbacka som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Kungsbacka (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Kungsbacka.

Inredningsbutiker i Kungsbacka

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Kungsbacka. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Marbodal
Göteborgsv. 250
434 39 KUNGSBACKA


Kungsbacka Kök & Beslag
Borgåsv. 12
434 39 KUNGSBACKA


Hemma Presenter och Inredning på Freeport
Kungsparksv. 80 Freeport Outlet
434 39 KUNGSBACKA


Valands Blommor & Interiör AB
S. Torgg. 14
434 30 Kungsbacka


Helmfelt Bygg och Inredning
Hanhals Byv. 13
434 98 Kungsbacka


Annons:

Fakta om Kungsbacka

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Antal invånare: 19 057, år 2010

Här hittar du mer information om Kungsbacka.

Heminredning i Kungsbacka

Att hitta en inredningsbutik i Kungsbacka som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Kungsbacka kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Kungsbacka som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Halland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.