Inredningsbutiker i Laholm

Annons:
I staden Laholm finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 8 inredningsbutiker i Laholm som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Laholm som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Laholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Laholm som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Laholm (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Laholm.

Inredningsbutiker i Laholm

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Laholm. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Macro International AB
Sven Hansons g. 1
312 96 Laholm


Expåra AB
Veingev. 55 A
312 92 Laholm


Orphelia Inredning AB
Idév. 8
312 96 Laholm


Ölunds
Ränneslöv 941
312 95 LAHOLM


Färg & Inredningsbutiken I Laholm AB
Hästtorget 3
312 30 Laholm


Köksbutiken i Laholm
Industrig. 18
312 34 Laholm


Paavos Inrednings Service
Altona By 26
312 31 LAHOLM


Fingerprint Retail AB
Hallonv. 23
312 36 Laholm


Annons:

Fakta om Laholm

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Antal invånare: 6150, år 2010

Här hittar du mer information om Laholm.

Heminredning i Laholm

Att hitta en inredningsbutik i Laholm som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Laholm kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Laholm som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Halland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.