Inredningsbutiker i Våxtorp

Annons:
I staden Våxtorp finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 4 inredningsbutiker i Våxtorp som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Våxtorp som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Våxtorp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Våxtorp som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Våxtorp (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Våxtorp.

Inredningsbutiker i Våxtorp

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Våxtorp. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Gerbö, AB
Tjäderv. 14
312 75 VÅXTORP


Malmnäs Möbler & Interiör
Lilla Hårsabäck Gård
312 98 Våxtorp


Korg & Slöjdladan I Nordanå AB
Nordanå
VÅXTORP


Våxtorps Möbler AB
Fabriksg. 7
312 75 VÅXTORP


Annons:

Fakta om Våxtorp

Våxtorp är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Våxtorps socken i Hallands län. Den tidigaste namnformen är Owaghstorp som betyder just 'Owaghs torp' och namnet har genom århundradena förändrats för att slutligen bli Våxtorp.

Yta: 136,45 hektar
Antal invånare: 970, år 2010

Här hittar du mer information om Våxtorp.

Heminredning i Våxtorp

Att hitta en inredningsbutik i Våxtorp som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Våxtorp kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Våxtorp som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Halland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.