Inredningsbutiker i Åre

Annons:
I staden Åre finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 8 inredningsbutiker i Åre som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Åre som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Åre.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Åre som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Åre (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Åre.

Inredningsbutiker i Åre

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Åre. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Mint Inredning AB
Årev. 80
830 13 åre


Åre Inredning & Byggnadsvård
Tottv. 29 A
830 13 åre


Träknulen Inredarna i Åre AB
Såå 488
830 13 åre


Förenade Trä i Åre AB
0647 - 321 04Artur & Edith AB
Björneborgsv. 5
830 13 åreTörnsten Bygg, AB
Stationsv. 24


Sober Åre
Totthyllan 16
830 13 åre


Åre Bergsfastigheter AB
Lienv. 14 A
830 13 åre


Annons:

Fakta om Åre

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Antal invånare: 1417, år 2010

Här hittar du mer information om Åre.

Heminredning i Åre

Att hitta en inredningsbutik i Åre som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Åre kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Åre som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Jämtland.