Inredningsbutiker i Backe

Annons:
I staden Backe finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 1 inredningsbutiker i Backe som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Backe som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Backe.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Backe som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Backe (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Backe.

Inredningsbutiker i Backe

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Backe. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Backe Färg O Presenter HB
Torgv. 2
880 50 BACKE


Annons:

Fakta om Backe

Backe är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Fjällsjö socken. Orten ligger i landskapet Ångermanland och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 126,21 hektar
Antal invånare: 599, år 2010

Här hittar du mer information om Backe.

Heminredning i Backe

Att hitta en inredningsbutik i Backe som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Backe kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Backe som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Jämtland.