Inredningsbutiker i Funäsdalen

Annons:
I staden Funäsdalen finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 3 inredningsbutiker i Funäsdalen som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Funäsdalen som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Funäsdalen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Funäsdalen som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Funäsdalen (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Funäsdalen.

Inredningsbutiker i Funäsdalen

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Funäsdalen. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

XL-Bygg Fresks
Rörosv. 80
840 95 FUNÄSDALEN


HärjedalsKök AB
Industriv. 1
840 95 FUNÄSDALEN


Butik Flava AB
Rörosv. 17
840 95 FUNÄSDALEN


Annons:

Fakta om Funäsdalen

Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Yta: 175,45 hektar
Antal invånare: 890, år 2010

Här hittar du mer information om Funäsdalen.

Heminredning i Funäsdalen

Att hitta en inredningsbutik i Funäsdalen som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Funäsdalen kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Funäsdalen som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Jämtland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.