Inredningsbutiker i Järpen

Annons:
I staden Järpen finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 5 inredningsbutiker i Järpen som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Järpen som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Järpen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Järpen som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Järpen (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Järpen.

Inredningsbutiker i Järpen

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Järpen. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Åre Kristallen
Gastkullev. 1
830 05 Järpen


Floristerna Åre, Interflora
Strandv. 5
830 05 Järpen


Pentagon Arkitektkontor
Svensta Gård 146
830 05 Järpen


Fjällboden Antik & Hemslöjd
Tallbacksstigen 2
830 05 Järpen


Hus & Hem
Norra v. 26 A
830 05 Järpen


Annons:

Fakta om Järpen

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Antal invånare: 1408, år 2010

Här hittar du mer information om Järpen.

Heminredning i Järpen

Att hitta en inredningsbutik i Järpen som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Järpen kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Järpen som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Jämtland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.