Inredningsbutiker i Krokom

Annons:
I staden Krokom finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 6 inredningsbutiker i Krokom som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Krokom som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Krokom.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Krokom som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Krokom (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Krokom.

Inredningsbutiker i Krokom

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Krokom. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Textilen i Krokom AB
Krokomsporten 9
835 32 Krokom


Elofsson, Alexander
Offerdalsv. 1
835 32 Krokom


Byhuset
By 648
835 91 KROKOM


Jämtbagarn AB
Aspåsv. 1
835 31 KROKOM


Åre Bygg & Transport
Slåtteråsen 390
835 91 KROKOM


Jonasson Arkitekt, Karl-Erik
Slåtteråsen 207
835 91 KROKOM


Annons:

Fakta om Krokom

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Antal invånare: 2277, år 2010

Här hittar du mer information om Krokom.

Heminredning i Krokom

Att hitta en inredningsbutik i Krokom som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Krokom kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Krokom som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Jämtland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.