Inredningsbutiker i Vemdalen

Annons:
I staden Vemdalen finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 2 inredningsbutiker i Vemdalen som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Vemdalen som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Vemdalen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Vemdalen som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Vemdalen (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Vemdalen.

Inredningsbutiker i Vemdalen

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Vemdalen. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Skalets Inredning & Kläder
Vemdalsskalet Nya Landsv. 40 A
840 92 VEMDALEN


Vemdalen Design AB
Storgårdsg. 2
840 92 VEMDALEN


Annons:

Fakta om Vemdalen

Vemdalen är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Vemdalens socken. Det finns två populära skidorter i närheten av Vemdalens ort; Vemdalsskalet och Björnrike. De marknadsförs som en gemensam skiddestination (inklusive Klövsjö/Storhogna ett par mil bort).

Yta: 318,58 hektar
Antal invånare: 542, år 2010

Här hittar du mer information om Vemdalen.

Heminredning i Vemdalen

Att hitta en inredningsbutik i Vemdalen som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Vemdalen kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Vemdalen som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Jämtland.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.