Inredningsbutiker i Bor

Annons:
I staden Bor finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 2 inredningsbutiker i Bor som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Bor som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Bor.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Bor som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Bor (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Bor.

Inredningsbutiker i Bor

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Bor. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Malin Melin
Gunnamo 5
330 15 BOR


Stationshuset
Gunnamo 5
330 15 BOR


Annons:

Fakta om Bor

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Antal invånare: 1256, år 2010

Här hittar du mer information om Bor.

Heminredning i Bor

Att hitta en inredningsbutik i Bor som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Bor kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Bor som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Jönköping.