Inredningsbutiker i Ålem

Annons:
I staden Ålem finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 2 inredningsbutiker i Ålem som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Ålem som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Ålem.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Ålem som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Ålem (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Ålem.

Inredningsbutiker i Ålem

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Ålem. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Högsby Rostfria, AB
Bagarg. 4
384 92 ålem


Aronsnickeri
Markstigen 26
384 93 ÅLEM


Annons:

Fakta om Ålem

Ålem är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län, belägen ca 40 km norr om Kalmar. Ålem är belägen väster om Ålems kyrkby och uppstod som stationssamhälle när Kalmar–Berga Järnväg anlades 1897.

Yta: 115,43 hektar
Antal invånare: 803, år 2010

Här hittar du mer information om Ålem.

Heminredning i Ålem

Att hitta en inredningsbutik i Ålem som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Ålem kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Ålem som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Kalmar.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.