Inredningsbutiker i Ankarsrum

Annons:
I staden Ankarsrum finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 1 inredningsbutiker i Ankarsrum som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Ankarsrum som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Ankarsrum.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Ankarsrum som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Ankarsrum (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Ankarsrum.

Inredningsbutiker i Ankarsrum

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Ankarsrum. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Klocketorp Inredning & Design AB
Hummelstad Ekbacken
593 71 ANKARSRUM


Annons:

Fakta om Ankarsrum

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik. I Bruksparken finns ett monument uppfört 1955 av konstnären Erik Reimhult inför Ankarsrums Bruks 300-årsjubileum. I parken finns det också en byst av Harald Wiberg tillverkad av Erik Reimhult.

Yta: 165,97 hektar
Antal invånare: 1254, år 2010

Här hittar du mer information om Ankarsrum.

Heminredning i Ankarsrum

Att hitta en inredningsbutik i Ankarsrum som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Ankarsrum kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Ankarsrum som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Kalmar.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.