Inredningsbutiker i Borgholm

Annons:
I staden Borgholm finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 12 inredningsbutiker i Borgholm som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Borgholm som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Borgholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Borgholm som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Borgholm (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Borgholm.

Inredningsbutiker i Borgholm

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Borgholm. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Möbleri Mittbrodts
Slottsg. 22
387 32 BORGHOLM


STOLAR & STUGOR
Trädgårdsg. 13
387 31 Borgholm


HMP Karlssons Bygg & Inredning AB
Folbergag. 35
387 91 BorgholmSyskrinet
Trädgårdsg. 16


Westerlund Arkitektkontor AB
Tullg. 22
387 34 BORGHOLM


Kullerbytta Barnkläder & Sånt Borgholm
Storg. 25
387 31 Borgholm


Rili HB
Storg. 20
387 31 Borgholm


Borgholms Blommor, Euroflorist
Storg. 22
387 31 Borgholm


Tk Varuhus
Kolstadg. 32
387 36 BORGHOLM


Hantverket KB
Storg. 23
387 31 Borgholm


ÖlandsRo
Vässbylundsv. 19
387 91 Borgholm


Alter-Ergo AB
Vera Nilssons g. 3
387 36 BORGHOLM


Annons:

Fakta om Borgholm

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Antal invånare: 3071, år 2010

Här hittar du mer information om Borgholm.

Heminredning i Borgholm

Att hitta en inredningsbutik i Borgholm som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Borgholm kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Borgholm som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Kalmar.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.