Inredningsbutiker i Färjestaden

Annons:
I staden Färjestaden finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 14 inredningsbutiker i Färjestaden som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Färjestaden som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Färjestaden.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Färjestaden som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Färjestaden (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Färjestaden.

Inredningsbutiker i Färjestaden

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Färjestaden. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Bad & Värme, Kalmar VVS & El-montage
Storg. 70
386 32 FÄRJESTADEN


Lodrätt - Snickargården På Öland HB
S. Sandby 109
386 92 FÄRJESTADEN


Alséns Hantverk från Öland AB
Areskogs v. 7
386 95 Färjestaden


Torslunda Snickeri & Inredning
Kapten Liljas v. 7
386 90 FÄRJESTADEN


Rosa Huset Inredning
Brandstationsg. 11 Ölands Köpstad
386 31 Färjestaden


Magasin Y
Brov. 3
386 31 Färjestaden


Humleboden Art I Färjestaden AB
S. Hamnplan 5
386 31 FärjestadenKOOKON
Brostorp


Designers Öland AB
Vickleby Byg. 14
386 93 Färjestaden


Panelexperten I Sverige AB
Storg. 17
386 31 Färjestaden


Matthallen På Öland AB
Köpmannag. 1
386 30 FÄRJESTADEN


Wernissage Stockholm
Vickleby Byg. 14
386 93 Färjestaden


Jysk AB
Brandstationsg. 11
386 31 FärjestadenHappindoor, AB
Bertil


Annons:

Fakta om Färjestaden

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Antal invånare: 5018, år 2010

Här hittar du mer information om Färjestaden.

Heminredning i Färjestaden

Att hitta en inredningsbutik i Färjestaden som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Färjestaden kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Färjestaden som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Kalmar.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.