Inredningsbutiker i Orrefors

Annons:
I staden Orrefors finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 3 inredningsbutiker i Orrefors som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Orrefors som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Orrefors.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Orrefors som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Orrefors (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Orrefors.

Inredningsbutiker i Orrefors

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Orrefors. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Orrefors Kosta Boda AB
Flygsforsv. 2
380 40 ORREFORSJohans Glas
Bruksv


Glasrikets skatter
Bruksområdet 1
380 40 ORREFORS


Annons:

Fakta om Orrefors

Orrefors är en tätort i Hälleberga socken, Nybro kommun i Kalmar län. Orrefors är framför allt känd för glasbruket med samma namn. Ursprunget till orten är ett järnbruk som anlades 1726 av kornetten Lars Johan Silfversparre, ägare till Orranäs säteri som var beläget vid Orranäsasjön.

Yta: 123,02 hektar
Antal invånare: 719, år 2010

Här hittar du mer information om Orrefors.

Heminredning i Orrefors

Att hitta en inredningsbutik i Orrefors som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Orrefors kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Orrefors som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Kalmar.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.