Inredningsbutiker i Timmernabben

Annons:
I staden Timmernabben finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 2 inredningsbutiker i Timmernabben som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Timmernabben som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Timmernabben.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Timmernabben som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Timmernabben (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Timmernabben.

Inredningsbutiker i Timmernabben

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Timmernabben. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Stranda Tapetseri & Inredning
Strandav. 38
380 52 Timmernabben


JE Jennerstrand AB
Briggen Sveas v. 5
380 52 Timmernabben


Annons:

Fakta om Timmernabben

Timmernabben är en tätort i Ålems socken, Mönsterås kommun i Kalmar län. Den var tidigare lots- och lastageplats för utskeppning av timmer med varvsindustri. Orten ligger vid Kalmarsund. Namnet är sammansatt av orden "timmer" och "nabbe", där nabbe är en synonym för udde.

Yta: 148,75 hektar
Antal invånare: 1276, år 2010

Här hittar du mer information om Timmernabben.

Heminredning i Timmernabben

Att hitta en inredningsbutik i Timmernabben som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Timmernabben kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Timmernabben som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Kalmar.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.