Inredningsbutiker i Virserum

Annons:
I staden Virserum finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 5 inredningsbutiker i Virserum som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Virserum som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Virserum.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Virserum som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Virserum (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Virserum.

Inredningsbutiker i Virserum

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Virserum. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Hannes Boutique
Storg. 26
570 80 VIRSERUM


Jagparts Johan Solman AB
Fabriksg. 10
570 80 VIRSERUM


Skandinavisk Beslagskompani AB
Ekängsv. 1
570 80 VIRSERUM


Innersmile Furniture
Hagabergsg. 6
570 80 VIRSERUM


Jörgen Nielsen Arkitektkontor AB
Solhemsg. 15
570 80 VIRSERUM


Annons:

Fakta om Virserum

Virserum är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Virserums konsthall, som arbetar projektorienterat med etnologisk konst i installationsform, grundades 1999. Konsthallen har arrangerat Träbiennalen 2004, 2007, 2010 och 2013. Sveriges telemuseum öppnades 2001 och är sedan 2004 Sveriges enda telemuseum.

Yta: 262,10 hektar
Antal invånare: 1742, år 2010

Här hittar du mer information om Virserum.

Heminredning i Virserum

Att hitta en inredningsbutik i Virserum som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Virserum kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Virserum som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Kalmar.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.