Inredningsbutiker i Lenhovda

Annons:
I staden Lenhovda finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 1 inredningsbutiker i Lenhovda som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Lenhovda som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Lenhovda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Lenhovda som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Lenhovda (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Lenhovda.

Inredningsbutiker i Lenhovda

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Lenhovda. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

NordDesign Kök
Hökhult 26
360 73 Lenhovda


Annons:

Fakta om Lenhovda

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Antal invånare: 1744, år 2010

Här hittar du mer information om Lenhovda.

Heminredning i Lenhovda

Att hitta en inredningsbutik i Lenhovda som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Lenhovda kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Lenhovda som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Kronoberg.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.