Inredningsbutiker i Lessebo

Annons:
I staden Lessebo finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 2 inredningsbutiker i Lessebo som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Lessebo som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Lessebo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Lessebo som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Lessebo (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Lessebo.

Inredningsbutiker i Lessebo

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Lessebo. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

HB Leroy
Strandv. 8
360 50 LESSEBO


Vatten & Värme I Emmaboda AB
Terminalv. 2
360 50 LESSEBO


Annons:

Fakta om Lessebo

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Antal invånare: 2737, år 2010

Här hittar du mer information om Lessebo.

Heminredning i Lessebo

Att hitta en inredningsbutik i Lessebo som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Lessebo kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Lessebo som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Kronoberg.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.