Inredningsbutiker i Ljungby

Annons:
I staden Ljungby finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 15 inredningsbutiker i Ljungby som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Ljungby som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Ljungby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Ljungby som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Ljungby (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Ljungby.

Inredningsbutiker i Ljungby

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Ljungby. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Lidhults Kök & Interiör AB
Bergag. 4
341 30 Ljungby


Marbodal
Kungsg. 52
341 31 LJUNGBY


Spectra
Näsv. 10
341 34 Ljungby


Nelsson Arkitekter AB
Eskilsg. 11
341 30 Ljungby


SannElle I Ljungby AB
L. Torget 1 A
341 30 Ljungby


Tapetseri & Inredning
Replösav. 15
341 38 Ljungby


Cabinex AB
Svetsareg. 1
341 34 Ljungby


Nille
Föreningsg. 4
341 30 Ljungby


JYSK
Ringv. 3 A
341 32 Ljungby


Lx Price AB
Kungsg. 44
341 31 LJUNGBY


Bod Furniture Sweden AB
Ulvabäcksg. 12
341 42 LJUNGBYSundab I Ljungby AB
Svarvareg. 20


Of Swe 01 AB
Skåneg. 10
341 31 LJUNGBYXL BYGG Bygglädjen i Ljungby AB
Kungsg. 60


Monica & Maria AB
Storg. 17
341 30 Ljungby


Annons:

Fakta om Ljungby

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Antal invånare: 15205, år 2010

Här hittar du mer information om Ljungby.

Heminredning i Ljungby

Att hitta en inredningsbutik i Ljungby som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Ljungby kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Ljungby som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Kronoberg.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.