Inredningsbutiker i Båtskärsnäs

Annons:
I staden Båtskärsnäs finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 1 inredningsbutiker i Båtskärsnäs som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Båtskärsnäs som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Båtskärsnäs.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Båtskärsnäs som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Båtskärsnäs (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Båtskärsnäs.

Inredningsbutiker i Båtskärsnäs

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Båtskärsnäs. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Mårtins Konst O Design
Mårtinsv. 16
952 95 Båtskärsnäs


Annons:

Fakta om Båtskärsnäs

Båtskärsnäs (fi Paaskeri) är en tätort i Kalix kommun. Byn, som tillkommit med anledning av ett nu nedlagt sågverk, ligger 22 kilometer från Kalix och 7 kilometer från E4 mot Haparanda, vackert belägen i skärgården mellan utloppen för Kalix älv och Sangis älv.

Yta: 95,69 hektar
Antal invånare: 296, år 2010

Här hittar du mer information om Båtskärsnäs.

Heminredning i Båtskärsnäs

Att hitta en inredningsbutik i Båtskärsnäs som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Båtskärsnäs kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Båtskärsnäs som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Norrbotten.