Inredningsbutiker i Gällivare

Annons:
I staden Gällivare finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 9 inredningsbutiker i Gällivare som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Gällivare som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Gällivare.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Gällivare som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Gällivare (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Gällivare.

Inredningsbutiker i Gällivare

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Gällivare. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Möbelhuset Skinnmöbler
Metallv. 23
982 38 GÄLLIVARE


Marbodal
Bilv. 1
982 38 GÄLLIVARE


Personlig Inredning Inredare Ulla Larsson
Sjötorgsg. 4
982 34 GÄLLIVARE


AB Stefan Nieminen
Sjötorgsg. 4
982 34 GÄLLIVARE


DollarStore
Betongv. 28
982 38 GÄLLIVARE


Myresjökök
Bilv. 6
982 38 GÄLLIVARE


JYSK
Exportv. 2
982 38 GÄLLIVARE


Eriksson & Rönnquist, AB
Storg. 21
982 32 GÄLLIVARE


Ann Magnusson AB
Liikavaara 53
982 92 GÄLLIVARE


Annons:

Fakta om Gällivare

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Antal invånare: 8449, år 2010

Här hittar du mer information om Gällivare.

Heminredning i Gällivare

Att hitta en inredningsbutik i Gällivare som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Gällivare kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Gällivare som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Norrbotten.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.