Inredningsbutiker i Gammelstad

Annons:
I staden Gammelstad finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 2 inredningsbutiker i Gammelstad som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Gammelstad som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Gammelstad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Gammelstad som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Gammelstad (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Gammelstad.

Inredningsbutiker i Gammelstad

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Gammelstad. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Wika-Möbler AB
Möbelv. 1
954 31 GAMMELSTAD


Hjortgården Inredning & Present
Sandåkersv. 3
954 33 GAMMELSTAD


Annons:

Fakta om Gammelstad

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Antal invånare: 4960, år 2010

Här hittar du mer information om Gammelstad.

Heminredning i Gammelstad

Att hitta en inredningsbutik i Gammelstad som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Gammelstad kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Gammelstad som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Norrbotten.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.