Inredningsbutiker i Glommersträsk

Annons:
I staden Glommersträsk finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 2 inredningsbutiker i Glommersträsk som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Glommersträsk som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Glommersträsk.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Glommersträsk som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Glommersträsk (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Glommersträsk.

Inredningsbutiker i Glommersträsk

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Glommersträsk. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Lidéns Snickerifabrik AB
Storgatan 160
930 81 Glommersträsk


Lindgren i Glommers
Storg. 76
930 81 Glommersträsk


Annons:

Fakta om Glommersträsk

Glommersträsk är en tätort i Arvidsjaurs kommun, 45 km sydost om Arvidsjaur. Glommersträsk ligger i Norrbottens län, i landskapet Lappland. Orten, som i folkmun ofta kallas enbart Glommers, firade 250-årsjubileum år 2007. Orten var tidigare ett stationssamhälle vid järnvägen Jörn-Arvidsjaur.

Yta: 152,22 hektar
Antal invånare: 272, år 2010

Här hittar du mer information om Glommersträsk.

Heminredning i Glommersträsk

Att hitta en inredningsbutik i Glommersträsk som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Glommersträsk kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Glommersträsk som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Norrbotten.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.