Inredningsbutiker i Haparanda

Annons:
I staden Haparanda finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 9 inredningsbutiker i Haparanda som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Haparanda som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Haparanda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Haparanda som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Haparanda (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Haparanda.

Inredningsbutiker i Haparanda

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Haparanda. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Fiskars Sweden AB
Norrskensv. 4
953 36 Haparanda


Pagers Glashytta HB
Aavajärvi 9
953 92 Haparanda


IKEA
Norrskensv. 2
953 36 Haparanda


JYSK
Hästskov. 4 A
953 36 Haparanda


Pettersbergs Butik
Revonsaari 409
953 91 HAPARANDA


Gränsboden
Mattila 108
953 35 HAPARANDA


RYM Form
Stationsg. 57 A
953 31 HAPARANDA


Studio Riitta Pekkala
Nyg. 8 B
953 32 Haparanda


HomeNord
Kraftvägen 1
95336 Haparanda


Annons:

Fakta om Haparanda

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Antal invånare: 4856, år 2010

Här hittar du mer information om Haparanda.

Heminredning i Haparanda

Att hitta en inredningsbutik i Haparanda som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Haparanda kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Haparanda som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Norrbotten.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.