Inredningsbutiker i Kalix

Annons:
I staden Kalix finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 10 inredningsbutiker i Kalix som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Kalix som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Kalix.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Kalix som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Kalix (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Kalix.

Inredningsbutiker i Kalix

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Kalix. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

DITT Drugge Inredning, Tyg & Tapetseri
Köpmannag. 20
952 33 KALIX


Johansson, Patrik
Bredviksv. 30
952 97 KALIX


Myresjökök
Galgbacksv. 7
952 51 KALIX


Mitt Ljuva Hem I Kalix
Köpmannag. 28
952 33 KALIX


Crc Franssons Bröd O Hantverk
Lantjärv 431
952 94 Kalix


Bjorsel AB
Furuhedsvägen 39 A
952 31 KALIX


Önska
Strandg. 10 Galleria Kalix
952 33 KALIX


R-Möbler I Kalix AB
Lejonsg. 3
952 34 Kalix


Northcomp
Flygfältsv. 23
952 61 Kalix


Massageteraputen Susanne Engman
Vattenv. 17
952 35 KALIX


Annons:

Fakta om Kalix

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Antal invånare: 7299, år 2010

Här hittar du mer information om Kalix.

Heminredning i Kalix

Att hitta en inredningsbutik i Kalix som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Kalix kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Kalix som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Norrbotten.