Inredningsbutiker i Kalix-Nyborg

Annons:
I staden Kalix-Nyborg finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 1 inredningsbutiker i Kalix-Nyborg som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Kalix-Nyborg som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Kalix-Nyborg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Kalix-Nyborg som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Kalix-Nyborg (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Kalix-Nyborg.

Inredningsbutiker i Kalix-Nyborg

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Kalix-Nyborg. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Nyborgs Allmogesnickeri
Skoghemsv. 5
952 50 Kalix


Annons:

Fakta om Kalix-Nyborg

Nyborg är en tätort i Kalix kommun. Den är kommunens fjärde största tätort efter Rolfs och den största tätorten på Kalix landsbygd. Nyborg är egentligen benämningen på ett nedlagt sågverk men har kommit att användas som postadress för byarna Ytterbyn och Målsön.

Yta: 169,81 hektar
Antal invånare: 833, år 2010

Här hittar du mer information om Kalix-Nyborg.

Heminredning i Kalix-Nyborg

Att hitta en inredningsbutik i Kalix-Nyborg som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Kalix-Nyborg kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Kalix-Nyborg som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Norrbotten.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.