Inredningsbutiker i Kiruna

Annons:
I staden Kiruna finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 18 inredningsbutiker i Kiruna som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Kiruna som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Kiruna.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Kiruna som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Kiruna (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Kiruna.

Inredningsbutiker i Kiruna

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Kiruna. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Möbelhuset Skinnmöbler
Industriv. 2
981 38 KIRUNA


Marbodal
Industriv. 3 A
981 38 KIRUNA


Möbelsnickarn
Thuleg. 19 A
981 36 KIRUNA


Kvadrat Inredning & Design
Föreningsg. 9
981 31 Kiruna


Johanna & Lisa Inredning & Design I Kiru
Föreningsg. 9
981 31 Kiruna


Tele & Larmtjänst
Forv. 15 B
981 38 KIRUNA


Elmqvist Inredning & Tapetseri AB
Rälsg. 3
981 34 KIRUNA


Lenas Presentbod
Lars Janssonsg. 14
981 31 Kiruna


Inredningsspecialisten Kiruna AB
Industriv. 21
981 38 KIRUNAInredningsagenturen Linda Sydstrand
Magnetitv


XL Bygg Kiruna
Industriv. 1
981 38 KIRUNA


Tjäder Gunnel Form o. Hantverk
Föreningsg. 41
981 32 KIRUNA


Myresjökök
Industriv. 3 A
981 38 KIRUNA


Trojs List
Mossv. 8
981 38 KIRUNA


Kinnarps Interior Kiruna
Triangelv. 2
981 38 KIRUNA


Kir Kaba AB
Industriv. 21
981 38 KIRUNAJYSK AB
österleden


Malmfältens Inredningar AB
Triangelv. 2
981 38 KIRUNA


Annons:

Fakta om Kiruna

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Antal invånare: 18148, år 2010

Här hittar du mer information om Kiruna.

Heminredning i Kiruna

Att hitta en inredningsbutik i Kiruna som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Kiruna kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Kiruna som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Norrbotten.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.