Inredningsbutiker i Öjebyn

Annons:
I staden Öjebyn finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 9 inredningsbutiker i Öjebyn som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Öjebyn som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Öjebyn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Öjebyn som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Öjebyn (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Öjebyn.

Inredningsbutiker i Öjebyn

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Öjebyn. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Bloms Möbler Offentlig Miljö
Hammarv. 6
943 36 öjebyn


Grafix Inredning AB
Kabelg. 9
943 31 ÖJEBYN


Blå Tråden AB
Kompositv. 3
943 33 ÖJEBYN


Pizzeria Gul & Blå, Karamell & Presentshop
Hörnv. 5 B
943 31 ÖJEBYNFina Grejer I Piteå AB
Öjag. 93


MIO
Hammarv. 6 A
943 36 öjebyn


Trisco Specialsnickeri AB
Ritsv. 3
943 36 öjebyn


Phibri AB
Hammarv. 6 B
943 36 öjebyn


Niklas Originella
Rågg. 7
943 31 ÖJEBYN


Annons:

Fakta om Öjebyn

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Antal invånare: 4008, år 1990

Här hittar du mer information om Öjebyn.

Heminredning i Öjebyn

Att hitta en inredningsbutik i Öjebyn som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Öjebyn kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Öjebyn som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Norrbotten.