Heminredning - Bloms Möbler Offentlig Miljö

Annons:
Bloms Möbler Offentlig Miljö är ett företag eller verksamhet i orten Öjebyn som driver inredningsbutik eller säljer olika typer av heminredning i Norrbotten. Om du är intresserad av vilket sortiment och utbud av inredningsprodukter som Bloms Möbler Offentlig Miljö erbjuder kan du använda nedanstående kontaktuppgifter. Behöver du vägbeskrivning till butiken eller företaget så finns också en karta.

De flesta inredningsbutiker med heminredning som Bloms Möbler Offentlig Miljö säljer inredningsdetaljer som möbler, lampor, prydnadssaker, mattor, tavlor, textilier och belysning som exempel.

Kontaktuppgifter för Bloms Möbler Offentlig Miljö

Bloms Möbler Offentlig Miljö
Hammarv. 6
943 36 öjebyn
0911 - 600 07


Karta och vägbeskrivning till Bloms Möbler Offentlig Miljö

Om du vill besöka Bloms Möbler Offentlig Miljö kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.
Annons:

Övrig heminredning i Öjebyn - Norrbotten

Om det skulle vara så att Bloms Möbler Offentlig Miljö inte kan erbjuda all typ av heminredning i Öjebyn som du behöver så kan du ta en titt på inredningsbutiker som ligger i samma stad som Bloms Möbler Offentlig Miljö samt även i Norrbotten, eller något angränsande län. Bästa pris och utbud får man om man besöker flera olika inredningsbutiker.

Kommenterat om Bloms Möbler Offentlig Miljö i Öjebyn


Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.