Inredningsbutiker i Överkalix

Annons:
I staden Överkalix finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 1 inredningsbutiker i Överkalix som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Överkalix som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Överkalix.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Överkalix som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Överkalix (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Överkalix.

Inredningsbutiker i Överkalix

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Överkalix. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Em
Storg. 29
956 31 ÖVERKALIX


Annons:

Fakta om Överkalix

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Antal invånare: 975, år 2010

Här hittar du mer information om Överkalix.

Heminredning i Överkalix

Att hitta en inredningsbutik i Överkalix som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Överkalix kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Överkalix som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Norrbotten.