Inredningsbutiker i Övertorneå

Annons:
I staden Övertorneå finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 3 inredningsbutiker i Övertorneå som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Övertorneå som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Övertorneå.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Övertorneå som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Övertorneå (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Övertorneå.

Inredningsbutiker i Övertorneå

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Övertorneå. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Din-Design i Norr HB
Bangårdsv. 32
957 31 ÖVERTORNEÅ


Tornedalen park & trädgård
Matarengiv. 33
957 31 ÖVERTORNEÅ


Jomark AB
Tallv. 1
957 32 övertorneå


Annons:

Fakta om Övertorneå

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Antal invånare: 1912, år 2010

Här hittar du mer information om Övertorneå.

Heminredning i Övertorneå

Att hitta en inredningsbutik i Övertorneå som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Övertorneå kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Övertorneå som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Norrbotten.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.