Inredningsbutiker i Pajala

Annons:
I staden Pajala finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 5 inredningsbutiker i Pajala som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Pajala som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Pajala.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Pajala som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Pajala (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Pajala.

Inredningsbutiker i Pajala

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Pajala. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Marbodal
Tornedalsv. 6 B
984 31 Pajala


Isaksson Ydfjärd, Hillevi
Tornedalsv. 2
984 31 Pajala


LunaMia
Tornedalsv. 2 A
984 31 Pajala


Allikatri Design
Kaunisvaara 285
984 91 Pajala


Systrars Drömbutik AB
Snickarg. 10
984 31 Pajala


Annons:

Fakta om Pajala

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Antal invånare: 1958, år 2010

Här hittar du mer information om Pajala.

Heminredning i Pajala

Att hitta en inredningsbutik i Pajala som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Pajala kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Pajala som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Norrbotten.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.