Inredningsbutiker i Piteå

Annons:
I staden Piteå finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 10 inredningsbutiker i Piteå som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Piteå som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Piteå.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Piteå som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Piteå (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Piteå.

Inredningsbutiker i Piteå

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Piteå. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Marbodal
Batterig. 2
941 47 PITEÅ


Ergonomiprodukter Sverige AB
Ankarskatav. 18
941 64 Piteå


Happy Homes Piteå
Fläktg. 12 A Backcity
941 47 PITEÅ


Ylva Tapetserare
Lillbrog. 8
941 32 PITEÅ


Presenten
Storg. 64
941 32 PITEÅ


DollarStore
Fläktg. 7
941 47 PITEÅ


Andersson Torbjörn, Inredningsarkitekt
Industrig. 44
941 47 PITEÅ


Indiska
Hamng. 54
941 32 PITEÅ


Keramix in Town
Prästgårdsg. 31
941 32 PITEÅ


JYSK
Fläktg. 10
941 47 PITEÅ


Annons:

Fakta om Piteå

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Antal invånare: 22913, år 2010

Här hittar du mer information om Piteå.

Heminredning i Piteå

Att hitta en inredningsbutik i Piteå som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Piteå kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Piteå som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Norrbotten.