Inredningsbutiker i Vittangi

Annons:
I staden Vittangi finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 2 inredningsbutiker i Vittangi som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Vittangi som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Vittangi.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Vittangi som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Vittangi (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Vittangi.

Inredningsbutiker i Vittangi

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Vittangi. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Håkan Lundström Form-A-Tion
Ollasbyv. 10
980 10 Vittangi


Roland Holma Möbel & Konsthantverk
Ollasbyv. 12 B
980 10 Vittangi


Annons:

Fakta om Vittangi

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Antal invånare: 784, år 2010

Här hittar du mer information om Vittangi.

Heminredning i Vittangi

Att hitta en inredningsbutik i Vittangi som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Vittangi kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Vittangi som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Norrbotten.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.