Inredningsbutiker i Kumla

Annons:
I staden Kumla finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 15 inredningsbutiker i Kumla som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Kumla som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Kumla.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Kumla som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Kumla (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Kumla.

Inredningsbutiker i Kumla

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Kumla. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Xl-Bygg Björka AB
Kumla-björka 206
692 93 KUMLA


Butikskonsult AB
Järsjög. 9
692 35 KUMLA


BIMO Butiksinredningar AB
Ö. Åby 429
692 93 KUMLA


Kafé Till Salu
Hagendalsv. 30
692 30 Kumla


Gp:s Symaskiner & Barnvagnar AB
Stenev. 33
692 35 KUMLA


MP Kakel HB
Idrottsg. 15
692 33 KUMLA


Rakels i Kumla HB
Hagendalsv. 30
692 30 Kumla


Partner Bygg & Inredning Sweden AB
Sickelsta 122
692 93 KUMLA


IDé Group i Örebro AB
Radiog. 2
692 71 KUMLA


Mahzoni Homes AB

Marbodal
Björka


Daniel Kempe Förvaltnings AB
Radiog. 2
692 71 KUMLAmöbelnet
Järsjö 147


Anno 1909 By Vilma
S. Kungsv. 20
692 30 Kumla


RM Inredning & Homestyling AB
Hörsta Skolan 212
692 93 KUMLA


Annons:

Fakta om Kumla

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Antal invånare: 14062, år 2010

Här hittar du mer information om Kumla.

Heminredning i Kumla

Att hitta en inredningsbutik i Kumla som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Kumla kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Kumla som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Örebro.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.