Inredningsbutiker i Frövi

Annons:
I staden Frövi finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 3 inredningsbutiker i Frövi som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Frövi som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Frövi.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Frövi som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Frövi (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Frövi.

Inredningsbutiker i Frövi

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Frövi. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Körbergs Möbler AB
Vannebodag. 10
718 31 Frövi


Marmic Kök
Rockströmsvägen
718 91 Frövi


Design Östra Gården KB
ÖSTRA GÅRDEN LIA
718 92 FRÖVI


Annons:

Fakta om Frövi

Frövi är en tätort i sydöstra delen av Lindesbergs kommun, Örebro län, Västmanland. I Frövi är BillerudKorsnäs Frövi den största arbetsgivaren, vilket också är sevärdheterna med sitt pappersbruksmuseum. I orten ligger också Näsby kyrka, sockenkyrkan i Näsby socken.

Yta: 365,61 hektar
Antal invånare: 2516, år 2010

Här hittar du mer information om Frövi.

Heminredning i Frövi

Att hitta en inredningsbutik i Frövi som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Frövi kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Frövi som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Örebro.