Inredningsbutiker i Hällefors

Annons:
I staden Hällefors finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 3 inredningsbutiker i Hällefors som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Hällefors som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Hällefors.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Hällefors som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Hällefors (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Hällefors.

Inredningsbutiker i Hällefors

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Hällefors. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Hällefors Möbel AB
Sikforsv. 6
712 34 HÄLLEFORS


Alvhem Montage och Design AB
Bredsjö 124
712 91 HälleforsTavelmannen AB
Björksjön


Annons:

Fakta om Hällefors

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Yta: 633,07 hektar
Antal invånare: 4530, år 2010

Här hittar du mer information om Hällefors.

Heminredning i Hällefors

Att hitta en inredningsbutik i Hällefors som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Hällefors kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Hällefors som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Örebro.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.