Inredningsbutiker i Laxå

Annons:
I staden Laxå finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 3 inredningsbutiker i Laxå som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Laxå som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Laxå.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Laxå som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Laxå (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Laxå.

Inredningsbutiker i Laxå

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Laxå. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Dollarstore
von Boijg. 1
695 32 Laxå


MackssonS HB
Haggrenstorp 104
695 91 LAXÅ


Trädgårn i Laxå AB
Kyrkog. 4
695 30 Laxå


Annons:

Fakta om Laxå

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Antal invånare: 3064, år 2010

Här hittar du mer information om Laxå.

Heminredning i Laxå

Att hitta en inredningsbutik i Laxå som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Laxå kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Laxå som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Örebro.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.