Inredningsbutiker i Lindesberg

Annons:
I staden Lindesberg finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 13 inredningsbutiker i Lindesberg som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Lindesberg som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Lindesberg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Lindesberg som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Lindesberg (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Lindesberg.

Inredningsbutiker i Lindesberg

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Lindesberg. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Stil & Ting
Kungsg. 25
711 30 LINDESBERG


Jysk AB
Stafettgatan 14
711 34 LINDESBERGPenwil AB
VillagBohrs Makeri
V


Antoinette Collection
Kristinav. 28 C
711 30 LINDESBERG


Johanna Grace Fransson AB
Skolg. 14
711 30 LINDESBERGBohrs Makeri & Teknik AB
VAB Rymans Snickeri I Lindesberg
Bronäsv. 4


J Impola Firma
Hidingen 190
711 91 Lindesberg


Nillas Bod
Kungsg. 35
711 30 LINDESBERG


Tellandska AB
Kvarng. 5
711 30 LINDESBERGKörkortscenter I Lindesberg AB
Järnvägsg. 2


Colorama, Färg & Tapetcentralen
Fotbollsg. 4 B
711 34 LINDESBERG


Annons:

Fakta om Lindesberg

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Antal invånare: 9149, år 2010

Här hittar du mer information om Lindesberg.

Heminredning i Lindesberg

Att hitta en inredningsbutik i Lindesberg som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Lindesberg kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Lindesberg som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Örebro.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.