Inredningsbutiker i Nora

Annons:
I staden Nora finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 12 inredningsbutiker i Nora som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Nora som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Nora.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Nora som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Nora (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Nora.

Inredningsbutiker i Nora

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Nora. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Galleri Victoria
Pershyttan Erik Andersgården 175
713 91 NORA


Lages Tapetserarverkstad
Kungsg. 20
713 31 NORA


Ärta Pärta
Prästg. 6
713 31 NORA


Leon Sandberg AB
Storg. 12
713 31 NORA


Håbeco Protection AB
Stensnäsv. 8
713 32 Nora


Arkitektbyrå Fri Form AB
Skärmarboda 207
713 91 NORA


Myresjökök
Bergslagsg. 7
713 32 Nora


Lilla Trädgården I Nora
Bergslagsgatan 86
713 32 Nora


Silly Milly AB
Prästg. 7
713 31 NORA


Henriettas Bakgård
Prästg. 4
713 31 NORA


Regnbågsvävar AB
Prästg. 31
713 31 NORA


Israelssons Möbler
Älvstorpsv. 5
713 30 Nora


Annons:

Fakta om Nora

Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Yta: 645,07 hektar
Antal invånare: 6526, år 2010

Här hittar du mer information om Nora.

Heminredning i Nora

Att hitta en inredningsbutik i Nora som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Nora kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Nora som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Örebro.