Inredningsbutiker i Pålsboda

Annons:
I staden Pålsboda finns det ett antal olika inredningsbutiker som sysslar med heminredning samt säljer möbler och annan typ av inredning som design, belysning, soffor och andra inredningsdetaljer. Sammanlagt finns det idag 1 inredningsbutiker i Pålsboda som kan hjälpa dig med heminredning till ditt hem. Skulle det vara så att du inte hittar en passande inredningsbutik i Pålsboda som kan hjälpa dig med heminredning så rekommenderar vi att du letar efter inredningsbutiker i närliggande städer i Blekinge sin ligger i närheten av Pålsboda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla inredningsbutiker i Pålsboda som sysslar med heminredning hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom pris och utbud på heminredning varierar mellan olika inredningsbutiker samt städer så rekommenderar vi dig att ta kontakt med flera olika inredningsbutiker i Pålsboda (samt i vissa fall även i närliggande orter) för att få bästa pris och service när det gäller heminredning i Pålsboda.

Inredningsbutiker i Pålsboda

Nedan hittar du alla inredningsbutiker där du kan köpa heminredning i Pålsboda. Här hittar du inredningsdetaljer, deisgn, möbler, lampor, belysning och annat relaterat till heminredning.

Åkerby Mosaik AB
Åkerby ROSENLUND
697 91 PÅLSBODA


Annons:

Fakta om Pålsboda

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Antal invånare: 1552, år 2010

Här hittar du mer information om Pålsboda.

Heminredning i Pålsboda

Att hitta en inredningsbutik i Pålsboda som kan ge dig bästa hjälp med heminredning till ditt hem kan vara en utmaning. Många av de mindre butiker och småföretagare som sysslad med heminredning i Pålsboda kan vara svåra att hitta. Genom att hålla dig uppdaterad med vår katalog över inredningsbutiker i Sverige så kan du hitta rätt heminredning för dina behov. Skulle du inte hitta en inredningsbutik i Pålsboda som passar dig rekommenderar vi att du letar vidare efter inredningsbutiker i Örebro.

Städer med inredning i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med heminredning av olika slag.